OVER ONS

OPLEIDING+ staat voor opleidingen met een plus. Ons doel bestaat erin om les te geven met een passie en daarin extra kwaliteit en meerwaarde te brengen.

LESGEVERS


We beschikken over ervaren lesgevers met elk meer dan 10 jaar EPC-ervaring, waaronder:


    Tijs Soberon


  • Als bouwkundig ingenieur heeft Tijs Soberon tijdens zijn carrière meer dan 20 energiedeskundigen jarenlang begeleid en opleiding gegeven. Een taak die hij zeer graag ter harte nam. Via Opleiding+ wordt deze taak gedeeltelijk verdergezet. Daarnaast is hij actief in verschillende domeinen binnen het energiegebeuren gaande van epb, epc, benovatie-advies tot rescert-keuringen van warmtepompen en zonneboilers.

   

    Gert Broekx


  • Gert Broekx is onze architect in het rijtje. Hij is niet alleen een vlotte presentator maar heeft ook erg veel kennis. Als architect is hij ook erg creatief en mee verantwoordelijk voor de vormgeving. Hij houdt er ook van om steeds mensen te helpen die met vragen zitten.
  • Gert is reeds meer dan 10 jaar actief als EPB-verslaggever, EPC-deskundige en luchtdichtheidsmeter


   

    Johan Heyrman


  • Voor onze ingenieur Johan Heyrman is EPC en EPB zijn speeltuin. Hij is dan ook net zoals onze 2 andere lesgevers van in het begin nauw betrokken bij het opstellen van EPC's.  Ook hij is actief als epb-verslaggever en heeft in zijn carrière al enorm veel ervaring opgedaan, zowel bij gevolgde opleidingen als bij opleidingen die hij zelf heeft gegeven.